Er zit muziek in
Er zit muziek in
Er zit muziek in
Er zit muziek in
Er zit muziek in
Er zit muziek in

Je eigen sound bij Clock Studio’s in Wassenaar

Clock Studio’s komt uit de hoek van de muzikanten. Nieuwe nummers, experimenteren met verrassende instrumentatie, de voldoening als alles er op staat. Iedereen beluistert het resultaat. Mooi.

Van demo tot volledige cd-opname

Clock Studio’s staat open voor muziekopnamen in elke categorie. Bij ons krijgt je een compleet pakket, creatieve specialisten en muzikaliteit zonder limiet.

Vanzelfsprekend ben je welkom voor een volledige cd-opname, maar ook als je op zoek bent naar een professionele demo kom je naar onze studio in Wassenaar. Een demo opnemen is vaak een kostbare zaak. Zelf doen? Dat blijft je horen, wat jammer is van de tijd en energie die je erin hebt gestoken. Productiemaatschappij Clock Studio’s biedt de perfecte oplossing.

Hit & Run

Met ons voordeel-concept Hit & Run combineren we de ideale omstandigheden in de studio en de snelle directheid van een live optreden. Het resultaat is een hoogwaardige opname in korte tijd: in een sfeervolle theatersetting kunnen we al in 4 uur een cd opnemen. 

Clock Studio’s beschikt over een volledig geoutilleerde theaterzaal met studioregie. Opnemen met hoogwaardige studiomicrofoons, mixen via de geweldig klinkende Midas Pro1 mixing console en vastleggen met het sublieme 64 tracks ProTools: we hebben het allemaal in huis. Naast de juiste apparatuur en studio-ervaring hebben we ook veel live ervaring met onder andere Zwarte Cross, Koninginnenach, Crossing Border, Metropolis en Binnenhoffestival. We kennen de popwereld en voelen ons thuis in de bandcultuur.

Kom ook langs

We hebben een aantal vrijdagen, zaterdagen en zondagen gereserveerd voor de Hit & Run. Je kiest voor een ochtendsessie van 10.30-13.30 uur of een middagsessie van 14.00-18.00 uur. 

Voor het beste resultaat moet je goed voorbereid en ingespeeld zijn. Maar dan heb je voor € 400,00 wel een vakkundige demo met een master-cd, geproduceerd door een ervaren studiocrew. Meteen een videoregistratie van de opname? Dat is mogelijk tegen een kleine meerprijs. Voor singer-songwriters hanteren we alternatieve tijden en prijzen. Download de brochure voor meer informatie.