Oogstrelende evenementen
Oogstrelende evenementen
Oogstrelende evenementen
Oogstrelende evenementen
Oogstrelende evenementen
Oogstrelende evenementen

Registratie van congressen en evenementen door Clock Studio’s

Een evenement versterkt de relatie met uw doelgroep. Ook nieuwe klanten komen graag naar zo’n bijeenkomst. Het mag de gasten aan niets ontbreken. De locatie is perfect, de catering is culinair verantwoord en de organisatie vlekkeloos. En het beeld?

Visuele content van topniveau

Iedereen moet uw presentatie op het netvlies houden. Dat vraagt om visuele beelden van perfecte kwaliteit. Productiemaatschappij Clock Studio’s ziet een ultieme uitdaging in de creatie, productie en technische aansturing van de visuele content tijdens uw evenement of congres.

We zijn thuis in evenementen- en theatertechniek. De samenwerking met organisatiebureaus en grote audiovisuele leveranciers stelt ons in staat om zelfs de grootste manifestaties tot een visueel feest te maken. We realiseren onder meer:

  • Clip als aankondiging
  • Openingsfilm
  • Beeld bij speech
  • Entertainment in de wandelgangen
  • Visuele ‘Look & Feel’
  • Kunstzinnig lichtontwerp/projectie
  • Beeldregie en -productie

KPN, OECD, Friesland Campina, Huawei, Unie van Waterschappen, IPO, Brabant Water, FMO, Mourik BV, Oranje BV, maar ook Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis, Karel de Rooij, Wieteke van Dort, Paul Haenen en anderen deden op verschillende congressen, evenementen en shows hun voordeel met de beeldcreatie en productie of registratie van Clock Studio’s.
 

Evenementen om op terug te kijken

Uw evenement was een overtuigend succes? Goed om voor uw gasten een blijvende herinnering te maken en het feest vast te leggen. Met een filmopname van Clock Studio’s wordt uw evenement zeker niet vergeten. 

Om u een beeld te geven van het benodigde budget hanteren we een aantal standaard pakketten. Een op maat gemaakte offerte behoort ook tot de mogelijkheden:

Pakket A: 1-cameraregistratie € 450,-
1 cameraman/-vrouw, 1 Sony HD-camera op statief, lichtset, externe 4 sporen audioregistratie, afgeleverd als integrale film. 

Pakket B: 2-cameraregistratie € 600,-
1 cameraman/-vrouw, 2 Sony HD-camera’s, lichtset, 4 sporen audioregistratie, studiomontage, afgeleverd als integrale film. 

Pakket C: 3-cameraregistratie € 950,- 
2 cameramensen, 3 Sony HD-camera’s, lichtset, 4 sporen audioregistratie, studiomontage, afgeleverd als integrale film.

Pakket C: Verslag van de dag € 750,-
1 cameraman/vrouw, 1 Sony HD-camera, audioregistratie, studiomontage, stockmuziek rechtenvrij, afgeleverd als korte film. 

Download de brochure voor meer informatie.
 

Kijk, van Clock Studio’s

Compilatie Waterschapsdag
Huawei opening hoofdkantoor
Spots on Jobs
Mourik
KPN Week van de Veiligheid
Oranje BV Highlights