Boodschap in beeld
Boodschap in beeld
Boodschap in beeld
Boodschap in beeld
Boodschap in beeld
Boodschap in beeld

Een bedrijfsvideo of filmopname in een professionele studio

Beeld spreekt duidelijke taal. Vandaag de dag is het een erg belangrijk middel om te informeren, presenteren en communiceren. Overal laten schermen ons zien wat er in de wereld speelt. Ook uw boodschap komt haarscherp over met bewegend beeld.

Technisch top en toch betaalbaar

Onbetaalbaar? Niet bij onze productiemaatschappij. Uw product in beeld inclusief een commentaarstem - voor bijvoorbeeld meer gedetailleerde informatie - kost geen kapitalen. Met de lengte van het script maakt u het precies zo prijzig als het u waard is.

Wij doen geen concessies. Non-profitproductie, instructie, documentaire, overheidscommunicatie of bedrijfsvideo opnemen? Van eenvoudig beeldverhaal tot ingenieuze productie met animatie en trucage, de kwaliteit blijft die van Clock Studio’s. Om u een beeld te geven van het benodigde budget hanteren we een aantal standaard pakketten. Een op maat gemaakte offerte behoort ook tot de mogelijkheden:
 

Pakket Brons: € 500,- tot € 1.500,-
Korte films voor bijvoorbeeld internet of op dvd, doorgaans met een lengte van één tot twee minuten en opgenomen door één cameraman/vrouw.

Pakket Zilver: € 1.500,- tot € 2.500,-
Films met een vooraf geschreven synopsis waarover duidelijk overleg is gevoerd met de opdrachtgever over inhoud, vorm en aanpak. Gemiddeld twee opnamedagen inclusief een professionele voice-over.

Pakket Goud: € 2.500,- tot € 5.000,-
Films met een uitgebreid script over inhoud, vorm en aanpak. Uitgebreide opnames en montage en tekstanimatie. Meerdere opnamedagen inclusief een professionele voice-over. 

Pakket Platinum: € 5.000,- tot € 10.000,-
Uitvoerige producties, script geschreven door copywriter en vooraf als storyboard gepresenteerd. Opnames zijn vaak op verschillende locaties en verspreid over meerdere dagen. Eventueel voorzien van oorspronkelijk gecomponeerde muziek. Professionele voice-over.

Kijk, van Clock Studio’s

We vertellen u graag meer over onze videokennis en productie-ervaring, maar een beter bewijs is om u het u te laten zien.

Potato Platform Kenya
IPO jaarcongres openingsfilm
Smit Towage
Krachten om te Koesteren
Korean Food & The Wonder Girls
Noordwijk Quality Coast-Gold Award